Fredagscafé

Nästan varje fredagskväll träffas ett härligt gäng ungdomar för att ha några goa timmar tillsammans. Fredagscafét har blivit en plats dit man kan komma för att på ett avspänt sätt träffa sina kompisar och utmana dem och ledarna i allt från Go och Monopol till biljard och Guitar Hero. Kvällarna avslutas med en andakt där vi ber, sjunger lovsång och vill möta Gud.

Nästan varje kväll har vi något sorts program så som Musik, Lekar, Bakafton och Curling. Ibland lagar vi till något gott i köket som vi säljer under kvällen. Utöver detta har vi det vanliga utbudet av godis, dricka och toast till försäljning.

Mat & Prat är ett programinslag som återkommer några gånger per år. På menyn har det bland annat stått varma mackor, pizza och en riktigt het tacogratäng. Pratet står inbjudna gäster för och de kan komma allt från när och fjärran. De brukar dela med sig av det de brinner för och har pratat om allt från rättvisemärkning och framtidsdrömmar till levnadsöden och frälsningsberättelser. Dessa kvällar är oftast de mest välbesökta under terminen!

Du som går i sjuan och uppåt är varmt välkommen till oss. Vi drar igång kvällarna vid 19.30 och åker hemåt någon gång efter 24.00. Håll utkik här på webben, i Café-schemat, på Facebook och Instagram och sms för mer info.
 

 

Informations-SMS till ungdomar och föräldrar

Vill du få information om vad som händer i Ljurhalla och i kyrkor på andra platser runt omkring? Även du som är förälder! Skicka ett SMS med ditt namn och mobilnummer till vår ungdomsledare Mikaela mobilnr. 0707-45 91 92. Då lägger hon till dig i SMS-gruppen.

Ungdomsmöten i andra kyrkor

Vi åker ibland även iväg på ungdomsmöten i andra kyrkor till exempel WAY i Vårgårda eller iGod i Alingsås.

Har du frågor om cafét, programmet, Gud eller något annat?

Hör då gärna av dig till vår ungdomsledare Mikaela Johansson mobilnr. 0707-459 192.

Ansvarig för fredagscaféet är Simon Wallman. Se "Kontakt" för kontaktinformation.

Vi ses!