Kämpalek - Byggkampen

Lördag 29 september åkte ett gäng glada scouter från Ljurhalla till Landvetter på kämpaleken "Byggkampen". Vi hade en härlig dag med frisk luft, natur och roliga uppgifter.

Vår tonårspatrull Flugsvampen med hjälp av patrull Räven lyckade ta 2:a platsen i Äventyrarklassen. Roligt!!

Installation av Ungdomspastor

Det var en glädjens dag den 9 sep när vi fick hälsa Emil Thelin med familj välkommen till vår kyrka. Emil kommer jobba som ungdomspastor och där med ha fokus på våra barn, ungdomar och unga vuxna.

Under gudstjänsten ledde lovsångsteamet oss i sång och Emil predikade.

Avtackning av Mikaela

Nu tackar vi Mikaela Johansson för hennes tre år i Ljurhalla som ungdomsledare. I fredags den 7 sep hade Equmenia ordnat en festkväll för henne. Det bjöds på tacos, kladdkaka och med mera. Under kvällen hölls några tal samt en lek. Kvällen avslutade med en andakt.

Tack för din tid hos oss och välkommen till att vara ideell ledare istället hos oss!

KonfirmationsGudstjänst

2 sep var en högtidsdag i kyrkan med konfirmationsgudstjänst. Konfirmanderna deltog i mötet med draman. Ungdomskören Jennyz spelade. Mikaela Johansson ledde mötet och Tomas Arvidson delgav några visa ord. Mikaela Johansson avtackades också av församlingen för hennes tre år som ungdomsledare.

On Fire 2018

Bättre sent än aldrig...

16-21 juni åkte Ljurhallas scouter iväg på läget på Hällnäs udde, Långared.

Vi hade ett läger fyllt med aktiviteter, lägerbål, restaurangbesök och andakter. Trots regn och vind hade vi ett trevligt läger.

Från Ljurhalla åkte ca 35 scouter och ledare. Allt som allt på lägret var det ca 1300 scouter.

Equmeniadagen 2018

Nu i söndags, 6 maj, gick den årliga Equmeniadagen av stapeln vid kyrkan. Det samlades många personer som köpte lotter, fikade, sprang lopp på 5 km eller 1 km och tittade på underhållning.

Scouterna hade sin märkesutdelning och sjöng en sång. Jennyz medverkade med sång och ett band med bygdens yngre musikförmågor framförde två rocklåtar.

Det blev en mycket härlig dag med sol och trevligt umgänge!

Gudstjänst med God moves, Jennyz och Emil Thelin

Söndag 15 april hade vi familjegudstjänst! Ungdomskören Jennyz medverkade med sång och God moves var med och dansade. En utgångskollekt samlades in till God moves.

Under gudstjänsten var det barnvälsignelse.

Vi hade också besök av Emil Thelin som sökt tjänst som ungdomspastor hos oss. Han intervjuades av Lina Marinder samt predikade.

Gudstjänsten avslutades vid fikaborden.

Särnagudstjänst

18 februari hade vi en Särnagudstjänst i kyrkan. Gudstjänsten bjöd på sång från Särnabandet Commission. Det var även medverkan från några tonåringar. Vår ungdomsledare predikade och mötet hölls ihop av ledaren Anna. Mycket trevligt!