Equmeniadagen

Surfa Skarmbild 2019-04-21 kl. 11.38.24.png

Söndagen den 26:e maj kl 10:00 är det dags för Equmeniadagen. Det blir en festlig förmiddag vid Equmeniakyrkan i Ljurhalla med möjlighet att springa Equmenialoppet, lyssna på söndagsskolan och se scouterna få nya märken. Det kommer även att finnas lotterier, aktiviteter, fika och grill.


Information och tider för Equmenialoppet

Det finns två olika lopp att välja mellan. Det långa loppet är ca 5 km långt. Banan går på skogsväg, stig, grusväg, asfalt och är delvis kuperad. Detta lopp är öppet för alla åldrar. Ett kortare lopp på ca 1 km finns också. De som inte vill springa kan anmäla sig till att gå, antingen 5 km eller 1 km. Anmälan till loppet görs från och med klockan 10:00, samma dag, på gräsplanen nedanför Equmeniakyrkan i Ljurhalla. En gemensam uppvärmning hålls 10:45 och starten för båda loppen är 11:00. Avgiften för loppen betalas samtidigt som du hämtar ut din nummerlapp, antingen kontant eller med Swish. Arrangör är Equmenia Ljurhalla.

Klasser

Beroende på hur långt du vill springa eller gå finns följande klasser, där barn räknas upp till och med 15 år:

• Vuxen, 5 km (kostnad 100 kr)

• Vuxen, 1 km (kostnad 50 kr)

• Barn, 5 km (kostnad 50 kr)

• Barn, 1 km (kostnad 50 kr)

Alla deltagande barn får medalj och priser delas även ut till 1:an, 2:an och 3:an på 5-kilometersbanan. (Både bland barn, tjej och kille och vuxna, kvinna och man)

Observera att:

Se till att vara på plats i god tid innan loppet för att hinna hämta ut din nummerlapp och betala startavgiften. Vi har tyvärr inte möjlighet att tillhandahålla omklädningsrum och dusch.