Söndagsskoleavslutning

Söndagen den 10 maj var det dags för söndagsskoleavslutning i Equmeniakyrkan Ljurhalla. Gudstjänsten började med att söndagsskolebarnen sprang in under musik och sång. Temat för mötet var ”Du är unik och älskad för den du är” och söndagsskolan höll i dramat ”Den fula ankungen” medan pastor Tomas och karaktären Hedwig höll i predikan. Predikan avslutades med att Tomas sa att han hade en tavla som visade den Gud älskar mest, vilket sedan visade sig vara en spegel där man ser sig själv. Senare under gudstjänsten fick Elias Sävenstrand, Valter Oscarsson och Ebba Wigell, som gått första året i söndagsskolan, boken ”Res med Evelina i Bibelns land”. Andaktsboken ”Jesus kallar” delades sedan ut till Linnea Forsberg som gått sitt sista år i söndagsskolan. Den glädjefyllda gudstjänsten bestod alltså av mycket sång, dans och drama för att sedan avslutas vid kaffeborden.