Förvandling

DSC_0363.JPG

Än en gång upplever vi förvandlingen i naturen. Ljuset och värmen återvänder och livet med det. Livet finns där även under vintern men det är först när våren kommer som förvandlingen äger rum. Det som såg livlöst, grått och trist ut, sjuder plötsligt av liv och blommar ut.

Equmeniakyrkan i Ljurhalla har antagit en ny vision: En kyrka för hela bygden där mötet med Jesus Kristus förvandlar – mig, dig och världen

Vi tror att mötet med Gud förvandlar. Ibland sker dramatiska förvandlingar. Men det vanligaste är att vi, likt våren, förvandlas sakta och kanske inte märkbart varje dag, men sett över tid kan vi se förändringen. Det är kärleken från Gud som kan förvandla oss till än mer kärleksfulla och goda människor.

Bibeln uppmanar oss: ”Låt er förvandlas”. Vi vill gärna skapa mötesplatser där Gud kan få möta oss och vi kan förvandlas. Vi uppmanar och uppmuntrar till personlig tid tillsammans med Gud, en kvart om dagen gör skillnad, följ gärna med i vår gemensamma bibelläsning. Vi vilja inbjuda dig till att delta i en liten livsnära grupp där vi kan dela livet med varandra och be för varandra. Gudstjänster är en tredje plats för Gudsmöte, vi jobbar kontinuerligt för att våra gudstjänster ska beröra och skapa förutsättning för gudsmöten.

Välkommen att möta Gud i Equmeniakyrkan Ljurhalla!

Tomas Arvidson

Tomas Arvidson