Hajk och Scoutgudstjänst

Klockan 18 träffades scouter och ledare på Lillegården i Ljurhalla. Därefter gick alla mot lägerplatsen som låg en bit bort. Kvällen började med en spännande spårning genom skogen, andakt runt en eld i skogen och grillning med medhavd mat. Den avslutades med mys runt elden eller lekar för den som ville.

Morgonen efter var det uppstigning klockan 07:45, även om många var uppe betydligt tidigare. Frukosten bestod av mackor och varm choklad. När alla hade ätit sig mätta och packat ihop sina tillhörigheter bar det av till kyrkan.

Scoutgudstjänsten inleddes med sång av scoutkören. Fyra nya scouter och fyra nya ledare invigdes och Mikael Nilsson talade om att även en stor till synes namnlös folkmassa består helt vanliga människor med namn och egenskaper som Jesus älskar. Mötet avslutades med fler sånger från scoutkören samt en bönestund. Till sist tågade alla scouter ut och ställde upp sig för att fotograferas.