Söndagsskolans Julspel

Den 13 december var det Familjegudstjänst i kyrkan och Söndagsskolan framförde ett fantastiskt Julspel!

Mötet började med ett Luciatåg, barnen tände ljus och läste verser. Sedan var det dags för de allra minsta att komma fram och göra sin del. En stund senare kom Hedwig in, en något udda personlighet som vill vara med men alltid lyckas komma för sent. Pastor Tomas förklarade att Hedwig var lite sen men att hon gärna får komma tillbaka och vara med i Julspelet.

Scenen fylldes av små herdar och änglar och efter några sånger och bibelläsning kom de tre vise männen in med sin kamel. Avslutningsvis kom Hedwig in igen, dock för sen för att vara med i Julspelet. Hedwig fick ändå ett julkort av Tomas med uppmaningen att göra ett änglahyss. Hon skulle göra något gott för någon annan utan att den andre visste om det. Tomas avslutade Gudstjänsten med att säga att Jesus gjorde just ett sådant hyss: han kom till Jorden för att frälsa oss för att Han älskade oss så oerhört mycket.