Brev från Anatoly 22 januari 2015

Våra kära vänner i Kristus!

Prisa Gud! Det var verkligen en god jul! Vi har avslutat vår Ryska jul och besökt 6 barnhem med stor glädje och kärlek till 450 föräldralösa barn. För första gången på många år fick vi tillåtelse att besöka ett barnhem för funktionshindrade. Vi mötte en hel del barns leenden och uppriktig glädje från dessa möten och relationer.

En speciell glädje var att möta dessa i Elatma förskola och barnhem där vi distribuerade söta kramdjur, skickade från ett svenskt dagis "Smörblomman", som ligger i Sparsör utanför Borås. Barnen skiner av glädje över dessa gåvor från sina jämnåriga från Sverige. De sänder sina hälsningar och tacksamhet till alla som skapade denna fest för dem. Prisa Herren!

De föräldralösa såg mycket uppmärksamt  på hur vi presenterade julens budskap i vår dockteater. Barnen sken av glädje över att få de underbara gåvor som bestod av: leksaker, sportsaker, hygienartiklar, stickade varma halsdukar, mössor och handskar, skolmaterial, lite konfekt ... och barnbiblar. Vi är tacksamma för alla  som deltog med oss i detta projekt: resor, böner, finansiell support, leksaksutdelning, blöjor för barn-invalider, biblar för varje barn och även godis.

Tiden går så snabbt och vi har ingen tid att slappna av. Snart är vi igång och fortsätter våra resor med Bibelundervisning tillbarnhemmen. Vi har också börjat planera lite inför påsken till barnhemmen och vårt Transithem.
                       I hans namn, er bror Anatoli

Ingela Oscarsson