Påskhälsning från Ryazan

Prisa Gud!
Vi fick möjlighet att besöka sju barnhem under påsksäsongen. Denna gång fick vi tillåtelse att besöka ett barnhem för 50 sängliggande barn. Hela vårt team fick besöka alla dessa barn. Jag var mycket glad över att vår kyrkas ungdomar kunde komma med och besöka dessa barn tillsammans med mig. De blev chockerade av att en plats kunde innehålla så stor tragedi och sorg med barn inblandade. Jag såg deras tårfyllda ögon och ansikten och när de gick därifrån, sa någon till mig: "Vi uppskattar inte vårt liv, och vår hälsa som Herren ger oss, så mycket som vi borde. Vi uppskattar inte Guds barmhärtighet så mycket som vi bör, den som Herren ger oss dagligen och varje timme. "
Vi besökte även andra barnhem (mer än 400 barn från förskole- och skolåldern) där vi delade ut gåvor med Biblar och några kristna barnböcker med bilder.
Våra kära vänner, vi är tacksamma för era böner, ert stöd, era gåvor gjorda av kärlek och omsorg för dessa dyrbara barn.
Vi framförde också vår dockteater där dockorna visade de föräldralösa barnen Påskens händelser och innebörden av påskens händelser. Ungdomar från vår kyrka berättade på ett enkelt sätt och med ett enkelt språk om påsken. De uppmuntrade barnen att tro på den uppståndne Jesus Kristus och att acceptera honom som sin personliga frälsare.
Prisa Herren för de öppnade dörrarna och möjligheten att betjäna dessa dyrbara barn tillsammans med er för Jesu verk.

I Hans namn Anatoli

Ingela Oscarsson